IniciNoticiesComerçARRIBEN LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL PEIX I EL MARISC. A TORDERA EL...

ARRIBEN LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL PEIX I EL MARISC. A TORDERA EL RESTAURANT BELTRAN 9 OFEREIX CALAMAR FARCIT AMB GAMBES I MUSCLOS.

jornadespeixmariscJa són aquí les Jornades gastronòmiques del peix i el marisc del Maresme. Fins el 17 de juliol, els amants dels fruits de mar tenen la possibilitat de gaudir de plats i menús especials preparats per una setantena de restaurants de 18 municipis de la comarca.  A Tordera, només participa el restaurant Beltran 9 que aposta per Calamar farcit amb gambes i musclos a 10 euros. Amb aquestes jornades, el Maresme reivindica el seu vessant marítim i la qualitat de la seva restauració. El president del consell comarcal del Maresme, Miquel Angel Martínez recorda la tradició pesquera de la comarca, i la necessitat d’unir esforços per la seva promoció, tenen en compte la situació econòmica que estem vivint.

jornades peix i marisc

Els restaurants i la seva oferta es poden consultar en el fullet promocional que ha editat el consorci de Turisme i el consell comarcal, a través del projecte productes de la Terra-Maresme. En aquest opuscle també es publiquen diferents receptes facilitades per diferents restaurants.

ÚLTIMES NOTÍCIES