IniciNoticiesEntitatsTOT A PUNT PEL TORNEIG DE FUTBOL7 MEMORIAL JOSEP BARCELÓ, AQUEST CAP...

TOT A PUNT PEL TORNEIG DE FUTBOL7 MEMORIAL JOSEP BARCELÓ, AQUEST CAP DE SETMANA A TORDERA.

cartellmemorial14El Club Futbol Tordera organitza aquest cap de setmana una nova edició del Torneig de Futbol7- Memorial Josep Barceló.

Enguany, coincidint amb la celebració del centenari del Club, el Memorial comptarà amb un cartell format per 56 equips de clubs de reconegut prestigi. Entre aquests equips en destaquen el FC Barcelona, l’Espanyol, Real Madrid, Atlètic de Madrid, València, Bilbao, Saragossa, Girona, entre molts d’altres. Ho explica el membre de la junta, Amalio Mena.

memorial 1

Els partits, de les categories Benjamí i Aleví, es començaran a jugar dissabte, a les 9 del matí, i s’allargaran fins a les nou del vespre. L’activitat esportiva continuarà diumenge, des de les 8:30h fins les  17:30h, quan s’ha programat l’acte de cloenda. Després d’aquest acte tindrà lloc el partit de promoció de l’ascens a 2a catalana que jugarà el primer equip del CF Tordera contra el Sant Gregori.

El Memorial Barceló s’ha consolidat com un dels tornejos de referència en el món del futbol base d’arreu. A més de la vessant esportiva del torneig s’hi suma també el caràcter social de l’esdeveniment, que compta amb la implicació de 150 voluntaris i reuneix a Tordera més d’un miler de visitants durant tot el cap de setmana. Ho ressalta Amalio Mena.

memorial 2

Per aquesta edició del torneig, l’organització ha previst sortejos de samarretes i pilotes oficials de clubs de primer nivell signades pels seus jugadors i també sortejos de caps de setmana a hotels de la Costa Brava.

ÚLTIMES NOTÍCIES