IniciNoticiesEsportsTROBADA D’ESCOLES DE RUGBY DE CATALUNYA AQUEST DISSABTE A TORDERA.

TROBADA D’ESCOLES DE RUGBY DE CATALUNYA AQUEST DISSABTE A TORDERA.

trobada rugbiAquest dissabte 17 de maig, la Federació Catalana de Rugby (FCR) ha organitzat una Trobada d’Escoles de Rugby de Catalunya a Tordera, on hi haurà una participació de més de 1.200 nens i nenes d’arreu del territori català per gaudir d’una jornada on els més petits i la pilota ovalada seran els protagonistes.

En aquesta jornada festiva plena de petits rugbiers hi participaran les categories deS14, S12, S10, S8 de diferents escoles com: CR Sant Cugat, la UE Santboiana, el Químic RC, el RC Sitges, el BUC, el Castelldefels RUC, el FC Barcelona, l’ARPN, el XV del Vallés, el CR Tarragona, el RC Hospitalet, el CNPN Enginyers, el Gòtics RC, el RCCornellà i el Tordera RC, els “amfitrions” de la festa.

Es tracta d’un esdeveniment amb un objectiu clar, promocionar el rugby entre els més petits. Aquesta gran reunió de nens de diferents clubs tindrà lloc a les instal·lacions esportives del Top Ten a Tordera, de 10:00 h a 14:00 h del migdia, i conclourà amb un tercer temps per a tots els participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES