IniciNoticiesPolíticaTORDERA SUPERA ELS 20 MILIONS D’EUROS DE DEUTE VIU SEGONS DADES DEL...

TORDERA SUPERA ELS 20 MILIONS D’EUROS DE DEUTE VIU SEGONS DADES DEL MINISTERI D’HISENDA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES.

03207El Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques ha fet públic el deute viu de les entitats locals. En el cas de Tordera aquest deute és de 20 milions d’euros. El deute viu és aquell que contrauen els consistoris amb entitats financeres.

Per l’equip de govern, el deute viu publicat pel Ministeri d’Hisenda és una dada en la qual s’hi barregen xifres i conceptes que no es corresponen amb el deute real de l’Ajuntament, la major part de la qual es deu als endarreriments de la Generalitat i l’Estat Espanyol. El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu afegeix que també tenen pendents de cobrar imports de quotes urbanístiques.

deute viu 1

El deute de l’ajuntament de Tordera ha pujat en dos milions euros en només 1 any, segons les dades facilitades pel Ministeri de Hisenda i Administracions Públiques. Marçal Vilajeliu apunta que els ciutadans estan fent esforços importants per pagar el deute pendent amb l’ajuntament.

deute viu 2

A data 31 de desembre de 2013, l’Ajuntament de Tordera tenia un deute viu de 20 milions d’euros. Aquest deute suposa 1241,09€ per cada torderenc.

ÚLTIMES NOTÍCIES