IniciNoticiesEducacióUN CONTE DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS QUEDA FINALISTA DE LA CINQUENA EDICIÓ...

UN CONTE DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS QUEDA FINALISTA DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL CONCURS DE PODCAST-CONTES DEL MÓN.

03242El conte, Una gran família, creat i gravat per alumnes de sisè de l’escola Ignasi Iglesias de Tordera, és un dels 24 contes finalistes de la cinquena edició del Concurs de Podcast – Contes del món. Ja és el tercer any que l’escola aconsegueix ser finalista del concurs.

Dels 132 contes presentats pels 47 centres educatius a la cinquena edició del d’aquest concurs, el jurat va seleccionar 50 contes semifinalistes. Després, durant 10 dies, els i les internautes van votar a través de les xarxes socials els 24 contes finalistes que es publicaran al cinquè llibre i disc dels Contes del Món, que és el premi material del certamen.

Aquest llibre és una obra col·lectiva en la que hi seran presents 23 centres educatius de parla catalana de 20 municipis. Un material pedagògic i lúdic en el què podrem escoltar, llegir i sentir històries arrelades als pobles de la Terra narrades per infants, joves i adults. Judit Oriach, Cristina Caimel i Alberto Rojo mestres de l’escola Ignasi Iglesias ens parlen sobre el concurs.

140411_002

Per la seva banda, Isabel Lázaro, directora de l’escola, agraeix i felicita, a tots els que han fet possible aquest reconeixement.

140506_002

Per escoltar els contes i saber-ne més podeu consultar la pàgina web www.contesdelmon.org i el bloc d’Ignasi Ràdio: blocs.xtec.cat/ignasiradio

El proper dijous 15 de maig, s’emetrà una edició especial del programa Bon dia menuts de Ràdio Tordera (107.1 FM i www.radiotordera.cat) on participaran els alumnes que han fet el conte. El programa s’emet a les 8 del matí i, en redifusió, a les 2 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES