IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ CELEBRA AQUEST ANY EL 20è ANIVERSARI. ENTRE...

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ CELEBRA AQUEST ANY EL 20è ANIVERSARI. ENTRE LES ACTIVITATS PROGRAMADES, PREPAREN UNA MOSTRA DE CINEMA EN CATALÀ AL SETEMBRE I L’ACTE CENTRAL DE CELEBRACIÓ EL MES DE NOVEMBRE.

03019L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé (AE) celebra aquest 2014 el seu 20è aniversari. Per commemorar aquesta xifra, a més de les activitats habituals de cada any, de cara al mes de setembre estan preparant la primera mostra de cinema en català a Tordera. I al novembre hi haurà l’acte central de celebració de l’aniversari, que combinarà teatre, música i dansa, a més d’una exposició que repassarà els 20 anys d’història de l’entitat. Pau Megias és el president de l’Associació d’Espectadors.

activitats 20 aniversari ae

Fa uns dies, aprofitant la celebració de Sant Jordi i també dins els actes de celebració del 20è aniversari, l’AE va organitzar, amb èxit de públic, la presentació del llibre sobre Bola de Drac “La sèrie de la teva vida”, que va comptar amb la participació dels actors de doblatge Marc Zanni i Joan Sanz, les veus d’en Son Goku i en Vegeta, respectivament.