IniciNoticiesEsportsÈXIT ABSOLUT DE LA PRIMERA EDICIÓ DE LA BÈSTIA RACE A TORDERA....

ÈXIT ABSOLUT DE LA PRIMERA EDICIÓ DE LA BÈSTIA RACE A TORDERA. MÉS DE 500 PARTICIPANTS VAN DESAFIAR ELS OBSTACLES DE LA PROVA I JA HI HA GENT INSCRITA A L’EDICIÓ DE L’ANY VINENT.

bestia raceÈxit absolut de la BÈSTIA RACE 2014, la primera cursa d’obstacles que se celebra a Tordera. Més de 500 participants vinguts d’arreu de Catalunya i l’estranger i gent apuntada ja per l’edició de l’any vinent. Bales de palla, contenidors de neumàtics, basses de fang, xarxes de grans dimensions o piscines de gel i d’espuma són alguns dels obstacles que van haver de superar els participants a la Bèstia aquest passat 1 de maig. El president de l’esdeveniment, Martí Ruz, es mostrava molt content per com havia anat tot i confirmava una segona edició per l’any vinent.

balanc bestia race 1

En aquesta primera edició local de la BÈSTIA RACE, el recorregut era de 10 km, durant el qual s’havien de superar més de 30 obstacles de diversa dificultat. El que va convertir la cursa en un repte especial és la pròpia orografia de Tordera, un marc natural incomparable per córrer i que va permetre situar obstacles en llocs ben diversos i sorprenents, com la zona del passeig fluvial o el casc antic. A més, el fet que a la cursa hi poguessin participar corredors de tots els nivells, va permetre veure gent disfressada, que buscaven passar una estona divertida envoltats de familiars i amics. Aquest és l’esperit de la Bèstia, segons Martí Ruz.

balanc bestia race 2

David Gubau, un jugador de bàsquet gironí, va ser el primer classificat de la BÈSTIA RACE 2014. Escoltem-lo en declaracions a Ràdio Tordera al final de la cursa.

balanc bestia race 3

El primer torderenc en arribar a la meta i tercer classificat de la cursa va ser en Marc Serra, capità del primer equip del Club Patí Tordera. Escoltem les seves impressions després d’acabar la Bèstia.

balanc bestia race 4

A més de la categoria principal de la BÈSTIA RACE, se’n van crear dues més perquè els petits de cada casa també hi poguessin participar, la cursa Bestioles i la Mini-Bèstia. L’objectiu, en tots els casos, era el mateix: superar els obstacles repartits entre el passeig fluvial, la llera del riu, la Plaça de l’Església, el pàrquing Centre Vila i el Parc Prudenci Bertrana.