IniciNoticiesCulturaDOS CONTES DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS QUEDEN SEMIFINALISTES DE LA CINQUENA EDICIÓ...

DOS CONTES DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS QUEDEN SEMIFINALISTES DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL CONCURS DE PODCAST-CONTES DEL MÓN I OPTEN A LA FINAL.

03242Una gran família i Un viatge solidari, dos contes creats i gravats per alumnes de sisè de l’Escola Ignasi Iglesias, formen part dels 50 contes semifinalistes escollits pel jurat de la 5è edició del Concurs de Podcast – Contes del món.

Fins el 19 d’abril estarà oberta la votació popular online, on els i les internautes podran decidir els 24 contes finalistes que es publicaran en el cinquè llibre i disc del concurs. Aquest any, un vot equival a una compartició via Facebook i Twitter.

Una iniciativa que convida a posar les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral.  Judit Oriach, Cristina Caimel i Alberto Rojo mestres de l’escola Ignasi Iglesias ens parlen sobre el concurs.

140411_002

Per participar a la votació popular online s’ha d’accedir al formulari de votació que es troba a la pàgina web del concurs: www.contesdelmon.org.

Al menú que trobareu a l’esquerra de la pàgina cliqueu VOTAR i després “Semifinalistes”. Al reproductor que apareix heu de buscar els dos contes de l’escola Ignasi Iglesias: Una gran família i Un viatge solidari.

Cliqueu sobre el títol del conte i seguidament damunt la fletxa que apareix a la part superior dreta del reproductor, cliqueu i podreu compartir el conte via diferents xarxes socials, trieu Facebook i/o Twitter. És molt important escriure #contesdelmon al cos del text de la compartició.

El període de votació finalitza el dissabte 19 d’abril.

ÚLTIMES NOTÍCIES