IniciNoticiesComerçL’ASSOCIACIÓ LA PEIXERA ENLLESTEIX ELS DETALLS DE LA SEGONA FIRA DE SANT...

L’ASSOCIACIÓ LA PEIXERA ENLLESTEIX ELS DETALLS DE LA SEGONA FIRA DE SANT JORDI. AVUI ÉS EL DARRER DIA PER INSCRIURE’S COM A PARADISTES O EN EL PROGRAMA D’ACTES.

stjordiL’Associació La Peixera, d’acord amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, ja té en marxa una nova edició de la Fira de Sant Jordi, prevista per al proper dimecres, 23 d’abril, a Tordera. Com l’any passat, l’àmbit de la Fira serà la plaça de l’Església, on es reuniran parades de llibres, roses, artesania i entitats. La Fira de Sant Jordi s’amenitzarà amb activitats culturals a la mateixa plaça, organitzades per les entitats i les escoles.

Per tal de poder confeccionar el programa d’actes i la distribució de parades, tots els comerços i entitats interessats en participar a la Fira poden inscriure’s al formulari que trobareu a www.tordera.cat avui 15 d’abril. Ho explica el president de la Peixera, Jordi Ciurana.

fira sant jordi 1

Ciurana recorda que la bona acollida de la fira de l’any passat, ha animat a l’entitat ha organitzar una segona edició.

fira sant jordi 3

La Fira de Sant Jordi és la primera de les activitats de dinamització al carrer que s’organitzen aquest 2014 i que s’inclouen al programa de dinamització social i comercial del nucli històric. En aquest sentit, la regidoria de Promoció Econòmica ja té previstes altres iniciatives de dinamització comercial amb l’arribada del bon temps.

ÚLTIMES NOTÍCIES