IniciNoticiesSocietatL’AJUNTAMENT DE TORDERA SIGNARÀ UN ACORD AMB EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA SIGNARÀ UN ACORD AMB EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME PERQUÈ OFEREIXI UNES GARANTIES ALS PROPIETARIS DE PISOS QUE ELS CEDEIXIN A L’AJUNTAMENT PER A LLOGUER ASSEQUIBLE.

foto-pisos-bancosTordera compta amb un important estoc de pisos buits. N’hi ha molts que són de promotors que no aconsegueixen llogar-los a preu de mercat, i això els hi suposa un problema, ja que són actius que no poden moure, amb la despesa que comporta. En diverses ocasions els han ofert a l’Ajuntament. El consistori, però, no podia fer-se càrrec de les garanties que demanaven, en cas que els llogaters no paguessin o provoquessin destrosses a l’immoble. Ara a través del Consell Comarcal del Maresme han trobat la fórmula perquè sigui aquest qui, a través d’un conveni, cobreixi aquestes garanties al promotor dels pisos. Ho explica el regidor Josep Llorens.

conveni lloguer ccm 1

El preu d’aquests pisos se situarà un percentatge suficientment per sota del preu de mercat avui a Tordera, perquè sinó no tindria sentit aquest conveni. Escoltem Josep Llorens.

conveni lloguer ccm 2

L’Ajuntament ja té sobre la taula una oferta de pisos d’algun empresari, el qual demanava unes garanties per cedir-los. Ara, el conveni amb el Consell Comarcal del Maresme permetrà arribar a un acord. Un cop pactats els preus de lloguer, l’Ajuntament posarà aquests pisos a l’abast dels ciutadans que ho necessitin.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES