IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE JOVENTUT CONVOCA LES BEQUES D’ APRENENTATGE D’ ANGLÈS A...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT CONVOCA LES BEQUES D’ APRENENTATGE D’ ANGLÈS A L’ ESTRANGER.

reino-unidoLa Regidoria de Joventut i l’institut Superior per la Comunicació i Cultura Europees promouen les beques d’aprenentatge d’anglès a l’estranger per a joves nascuts els anys 1996 i 1997.

La bona experiència d’edicions anteriors, tant per part dels becats com de la pròpia organització, ha motivat la Regidoria a donar continuïtat a aquest programa d’ajudes econòmiques que es va impulsar per primera vegada l’any 2009. Així ho explica la regidora de joventut, Eliana Romera.

beques angles

Les dues beques que s’oferten aquest any són per una estada de dues setmanes durant el mes de juliol en aquest centre escolar anglès. La dotació econòmica de la beca és de 550€ per als dos candidats amb les dues millors puntuacions, més els bitllets d’avió i trasllats, quantitat que es farà efectiva directament a l’ISCCE, entitat coorganitzadora del programa. Per accedir a la beca cal que l’alumne hagi aprovat  amb una qualificació global mínima d’etapa d’ESO de 7 o de notable o bé la mateixa nota global a 1r. de batxillerat, si ja s’ha superat aquest curs. Les sol·licituds s’hauran de presentar per escrit, mitjançant instància, a l’Ajuntament de Tordera.

El termini màxim de presentació de les sol·licituds amb la documentació serà fins al dia 21 de març de 2014 a les 14h. i es comunicarà la llista dels 2 beneficiaris i una llista d’espera d’1 possible beneficiari més, si fos el cas, abans del dia 4 d’abril.

La documentació i els models de sol·licitud que cal presentar al Servei de Registre es poden descarregar des de www.tordera.cat.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES