IniciNoticiesPolíticaEL DELEGAT DEL GOVERN DE LA GENERALITAT A BARCELONA, FERNANDO BREA, VISITA...

EL DELEGAT DEL GOVERN DE LA GENERALITAT A BARCELONA, FERNANDO BREA, VISITA TORDERA PER CONÈIXER LES NECESSITATS DEL TERRITORI.

delegatEl Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, en el marc d’una visita institucional al municipi.

Durant la trobada, l’alcalde i el delegat han tractat diferents qüestions d’interès del municipi i que són competència de la Generalitat, com ara la propera construcció dels col·lectors a les urbanitzacions, la resolució de diferents convenis i subvencions que estan en tràmit entre les dues administracions. Ho explicava el mateix delegat del govern, en declaracions a Ràdio Tordera.

visita delegat 1

Durant la visita del delegat, l’alcalde li ha recordat el deute que té la generalitat amb l’ajuntament que ascendeix a més de 168.000 euros. En aquest sentit, Fernando Brea ha destacat que la voluntat de l’administració catalana és pagar els deute amb els ajuntaments el més aviat possible.

visita delegat 2

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia agraïa la visita del delegat a Tordera, per conèixer de primera mà les necessitats del territori. Per Garcia, és important que el municipi es senti recolzat per la generalitat.

visita delegat 3

El Delegat ha mostrat el seu interès i predisposició en donar el tràmit corresponent a les qüestions que s’han posat damunt la taula.