IniciNoticiesRegidoriesLES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DEL CARNESTOLTES 2014...

LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DEL CARNESTOLTES 2014 FINALITZEN EL PROPER DILLUNS 24 DE FEBRER.

01730La Regidoria i la Comissió de Festes ja treballen en l’organització del Concurs de Disfresses del Carnestoltes 2014, que a Tordera es celebrarà el dissabte  1 de març. Com cada any, el Concurs  comptarà amb diferents categories: individual i parelles, petits grups (de 3 a 9 persones), grups (de 10 a 24 persones), comparses de 25 a 40 components i comparses amb més de 40 participants.

Juntament amb aquestes categories també s’afegeix un premi a la millor carrossa i la categoria de disfressa en el lloc de feina. Per a més informació sobre la normativa del concurs cal consultar les bases de participació. La regidora de festes, Maria Angels Cayro explica les ajudes del concurs.

carnestoltes 1

Respecte els premis, es donaran els mateixos que l’any passat.

carnestoltes 2

Les inscripcions per participar al Concurs es poden fer fins al 24 de febrer a través del formulari que trobareu a la pàgina www.tordera.cat o a l’oficina de Serveis Personals de l’Ajuntament (Pl. Concòrdia, s/n).

D’altra banda, L’Associació de Veïns de Sant Pere organitza també el concurs de disfresses del veïnat. Les inscripcions per participar-hi es podran fer la setmana prèvia al carnaval, al local de l’Associació de Veïns, de 17:30h a 20:00h o el mateix dia 2 de 10:00h a 11:00h a la pista coberta. La cercavila de disfresses de Sant Pere, serà el diumenge 2 de març i començarà a les 11:00h des de la mateixa pista.