IniciNoticiesSocietatAQUALIA ANUNCIA UN NOU TALL EN EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA AQUESTA MATINADA.

AQUALIA ANUNCIA UN NOU TALL EN EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA AQUESTA MATINADA.

bueno-aqualia_grAqualia, empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Tordera, inicia el Pla de Millora del Servei previst per al 2014 amb la instal·lació d’una vàlvula al carrer Passatge Puigvert,  per sectoritzar la xarxa. Gràcies a aquesta actuació, a partir d’ara, en cas d’avaria o de treballs de manteniment i reparació, es podrà realitzar les tasques afectant els mínims de sectors de la població possibles, sense haver de tallar el subministrament d’aigua als veïns.

Conscients de les molèsties que les tasques d’instal·lació de la vàlvula podrien ocasionar als veïns, aqualia realitzarà els treballs en horari nocturn, concretament la nit del dilluns 17 al dimarts 18, de les 00:00h a les 05:00h.

Tot i que és poc probable que els veïns arribin a notar la suspensió programada del subministrament d’aigua, Aqualia aconsella als ciutadans que vigilin que cap aixeta quedi oberta per evitar possibles pèrdues innecessàries d’aigua, així com incidències en les instal·lacions interiors, durant el restabliment del servei.

Des del Servei Municipal d’Aigües de Tordera s’stà treballant per oferir les solucions tècniques que millorin la xarxa d’aigua al municipi.

Per a qualsevol consulta, els veïns disposen del Centre d’Atenció al Client -telèfon 900 81 40 81-, disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

ÚLTIMES NOTÍCIES