IniciNoticiesCulturaDISSABTE ARRIBA UNA NOVA PROPOSTA DE PROGRAMACIÓ FAMILIAR AL TEATRE CLAVÉ AMB...

DISSABTE ARRIBA UNA NOVA PROPOSTA DE PROGRAMACIÓ FAMILIAR AL TEATRE CLAVÉ AMB LA PEL·LÍCULA “FROZEN, EL REGNE DEL GEL”.

frozenEl Teatre Clavé presenta aquest dissabte una nova proposta del cicle de teatre familiar, amb la projecció de la pel·lícula Frozen, el regne del gel. Una profecia condemna el regne de Frozen a passar un hivern etern. L’Anna, acompanyada del Kristoff i del seu fidel ren, emprendran un viatge èpic a la recerca de la Reina de la Neu perquè posi fi al gèlid sortilegi. Junts hauran de fer front a temperatures extremes, estranyes criatures i tota mena d’obstacles per salvar el Regne. La pel·lícula és una adaptació al cinema de l’obra The Snow Queen de Hans Christian Andersen

Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir a través d’Internet al web entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic. Per a reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72. Una vegada més, l’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ per aquesta proposta. Escoltem el director del teatre clavé, Josep Navarro.

navarro cicle familiar

Estrenada aquest 2013 i de 108 minuts de durada, Frozen es projectarà en català el dissabte 8 de febrer a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES