IniciNoticiesComerçS’IMPULSA UN TALLER PER MILLORAR I MODERNITZAR EL COMERÇ LOCAL.

S’IMPULSA UN TALLER PER MILLORAR I MODERNITZAR EL COMERÇ LOCAL.

MODERNITZATDes de la regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera es posa a la disposició del comerços de Tordera el programa Modernitza’t: Tècniques de millora i modernització del teu comerç. Amb aquesta acció, que es farà el 15 de febrer a les 15:00h a la biblioteca, es vol posar a disposició dels comerciants un programa d’assessorament individualitzat per al foment de la competitivitat del petit comerç local. El programa consta d’una sessió formativa (a nivell grupal) aproximadament de 2 hores  i de dues sessions d’assessorament personalitzat amb cadascun dels comerciants amb l’objectiu d’identificar aspectes de millora i desenvolupar-los a través d’un pla d’acció.

Durant la sessió es tractaran aspectes com la col·locació del producte, el circuit comercial a través de les noves tecnologies, l’optimització de l’estock o la comunicació efectiva, entre d’altres qüestions d’interès per als comerciants.

Aquesta activitat és gratuïta pels comerciants de Tordera i està finançada per l’Ajuntament de Tordera i la Diputació de Barcelona. Amb l’objectiu d’establir línies de treball amb el teixit productiu de Tordera fonamentades en la col·laboració, la cooperació i l’intercanvi d’experiències, des de l’Ajuntament s’aposta per donar suport a l’empresariat, sobretot en moments de recessió, per tal de facilitar-los instruments que puguin atenuar la incertesa amb la que moltes d’aquestes empreses es troben. Ho explica la tècnica de l’àrea de promoció econòmica, Rosa Travessa

taller empreses

Les inscripcions per participar en el programa “Modernitza’t” es poden cursar telemàticament a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat o  telefònicament trucant al 93 764 28 16. El termini d’inscripció finalitza el dimarts 11 de febrer de 2014.  Les places són limitades i s’assignaran per ordre de rebuda d’inscripcions. Per qualsevol consulta o aclariment podeu trucar al telèfon de Promoció Econòmica ( 93 764 28 16)

ÚLTIMES NOTÍCIES