IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA ORGANITZA UNA EXPOSICIÓ DE LLIBRES USATS A FAVOR...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ORGANITZA UNA EXPOSICIÓ DE LLIBRES USATS A FAVOR DE CÀRITES.

03817La Biblioteca de Tordera realitza activitats molt diverses al llarg de l’any i, aquest 2014 l’ha començat amb una iniciativa literària solidària. Es tracta d’una exposició de llibres usats a benefici de Càrites Tordera. El funcionament és el mateix que la campanya que s’organitza per recaptar fons per la Marató de TV3. La gent es pot endur a casa llibres, audiovisuals, contes infantils i altres documents fent una aportació econòmica voluntària. Els diners recollits es destinaran a comprar aliments per Càrites del municipi. Escoltem la directora de la Biblioteca, Sílvia Anfronts.

biblio campanya carites

Per altra banda, aquests dies la Biblioteca de Tordera també té en exposició un llibre fet a mà en motiu de la Mirada del Poeta 2013. Ens en parla Sílvia Anfronts.

biblio llibre mirada poeta

Per últim, demà dimarts, 4 de febrer, la Biblioteca obre al públic una exposició de l’obra del pintor establert a Tordera, Rafael Teixidó. L’exposició es presenta sota el títol “Perfums de febrer” i es podrà visitar en l’horari habitual de la biblioteca (matins de dijous a dissabte, de 10:00h a 13:00h, i les tardes de dilluns a divendres, de 4 a dos quarts de 9 del vespre) fins el dia 28 de febrer. En motiu de l’organització de la mostra, el pintor ha volgut obsequiar l’Ajuntament amb el quadre que ha servit per a la difusió de l’exposició.