IniciNoticiesComerçPROMOCIÓ ECONÒMICA OFEREIX NOUS CURSOS GRATUÏTS PER A COMERCIANTS.

PROMOCIÓ ECONÒMICA OFEREIX NOUS CURSOS GRATUÏTS PER A COMERCIANTS.

03208L’Àrea de Promoció Econòmica informa que la Confederació de Comerç, a través de l’empresa Formació empresarial i la Fundació Tripartita, posa  a la disposició del comerç local diferents cursos gratuïts per a la millora de la gestió diària del negoci.
Per poder impartir els cursos a Tordera és necessari un mínim de 15 alumnes, per aquest motiu, des de l’organització es demana omplir el formulari del curs al que es vulgui participar i així conèixer de primera mà quina és l’oferta que més s’ajusta i quina té més demanda entre el teixit comercial local. En cas que hi hagi quòrum suficient d’interessats, el curs/os s’impartiran al mes maig.

El cursos que s’ofereixen són: Creació d’una botiga on-line per al petit comerç; Màrqueting comercial; Tècniques de venta per minoristes i Gestió comercial. Paral·lelament, el regidor de promoció econòmica, Jordi Camó assegura que s’ha obert contacte amb propietaris de locals buits en el centre històric, per tal que facilitin el  seu lloguer.

camo centre historic

Els interessats en participar en algun dels cursos oferts per l’àrea de promoció econòmica es poden inscriure a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES