IniciNoticiesPolíticaCAMPANYA UNITÀRIA D’ENTITATS MUNICIPALISTES I SINDICATS CONTRA LA REFORMA LOCAL ESTATAL.

CAMPANYA UNITÀRIA D’ENTITATS MUNICIPALISTES I SINDICATS CONTRA LA REFORMA LOCAL ESTATAL.

serveismunicipalsperillEntitats municipalistes i sindicats presenten una campanya en contra de la reforma local estatal. L’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya conjuntament amb els sindicats UGT i CCOO han escenificat el seu rebuig a la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local aprovada pel govern del PP amb la presentació d’una campanya.

La campanya “Serveis Municipals en perill per reformes del Gobierno Central” es farà arribar als diferents ajuntaments de Catalunya. Es faran més de 6.500 còpies del cartell, més de 50.000 còpies d’un tríptic informatiu, es proporcionaran banners per posar a les pàgines webs locals i es promouran xerrades informatives als diferents municipis de Catalunya. L’objectiu és que els ciutadans i ciutadanes vegin que la reforma va directament contra els serveis que reben. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que la proximitat d’un ajuntament fa més efectiva l’acció política envers al ciutadà.

llei administracio ciu 1

Joan Carles Garcia recordava que el rebuig dels ajuntaments catalans a la llei s’explica perquè preveu treure competències als consistoris. Així ho explicava posant d’exemple Tordera.

llei administracio ciu 2

Recordem que el mes de desembre representants i treballadors municipals es van concentrar davant de l’Ajuntament de Tordera per reclamar la retirada i no aprovació del Projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local.

ÚLTIMES NOTÍCIES