IniciNoticiesComerçL’ALCALDE DE FEZ I UNA DELEGACIÓ D’EMPRESARIS MARROQUINS VISITEN TORDERA EN UN...

L’ALCALDE DE FEZ I UNA DELEGACIÓ D’EMPRESARIS MARROQUINS VISITEN TORDERA EN UN PROJECTE DESTINAT A JOVES EMPRENEDORS.

fezL’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia ha rebut aquest migdia una delegació del Marroc, encapçalada per l’alcalde de Fez, dins el marc del projecte Incuba Fez, promogut per la Diputació de Barcelona, sota la gestió de Plataforma Educativa, i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tordera.

Incuba Fez és un projecte destinat a oferir un espai de creixement protegit i controlat per tal que persones emprenedores, especialment joves i dones, puguin construir la seva pròpia empresa de la mà d’una empresa catalana, fer-la perdurable en el temps i promoure el desenvolupament sostenible del territori d’incidència. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde fez 1

La xarxa que es crea per fer possible el projecte és innovador i es presenta com una alternativa nova a la manera de fer cooperació internacional. La proposta parteix de la base de l’intercanvi i la cooperació real entre països, donant especial rellevància al binomi, col·laboració Sud-Nord/Nord-Sud. Les bones pràctiques i experiències d’èxit dels empresaris catalans poden servir als nous empresaris marroquins, així com les maneres de fer creatives i les noves planificacions de futur en l’escenari econòmic i social mundial actual, seran útils i productius per a les empreses catalanes, que solidàriament volen apostar per aquest projecte. Joan Carles Garcia explica quin és l’objectiu d’aquest projecte.

alcalde fez 2

El projecte Incuba Fez inclou la formació de 400 hores en Emprenedoria i Pla d’Empresa, tutories empresarials online i intercanvi formatiu i vivencial entre ambdós països. A banda de la col·laboració econòmica també es preveu una relació cultural.

alcalde fez 3

Durant la seva estada a Tordera els delegats han visitat el Teatre Clavé i han dut a terme una sessió formativa en matèria empresarial. Amb la delegació de Fez han vingut també  ha representants de la Cambra de Comerç,  empresariat i joves emprenedors de Fez.

ÚLTIMES NOTÍCIES