IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA PREPARA UNA ORDENANÇA PER PRESSIONAR ELS BANCS QUE TENEN...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA PREPARA UNA ORDENANÇA PER PRESSIONAR ELS BANCS QUE TENEN PISOS BUITS I NO HO JUSTIFIQUEN.

03207Diversos Ajuntaments catalans s’estan plantejant la possibilitat de multar les entitats bancàries que tinguin pisos buits i no ho justifiquin. El primer en impulsar-ho va ser el de Terrassa. En declaracions a Ràdio Tordera, l’alcalde Joan Carles Garcia assegurava que el consistori local ja s’havia plantejat aquesta possibilitat abans que ho anunciés l’ajuntament vallesà, però que no ho va tirar endavant perquè sabien que jurídicament és difícil d’aplicar. Ara, com a mesura de pressió, aprovaran una ordenança en el proper plenari.

alcalde multes bancs 1

En relació a la tasca que dur a terme a Tordera la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Joan Carles Garcia considera que està fent molt bona feina i destaca l’estreta col·laboració amb l’Ajuntament. L’objectiu és que la gent no es quedi sense casa.

alcalde multes bancs 2

Recordem que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Tordera convoca tots els ciutadans, cada dilluns a les 6 de la tarda, al local Emili Vendrell, per analitzar els casos que es plantegin a la nostra població.