IniciNoticiesComerçEL CONSELLER D’EMPRESA I OCUPACIÓ, FELIP PUIG, MANTÉ UNA TROBADA INFORMAL AMB...

EL CONSELLER D’EMPRESA I OCUPACIÓ, FELIP PUIG, MANTÉ UNA TROBADA INFORMAL AMB EMPRESARIS DE TORDERA PER CONÈIXER LES SEVES IMPRESIONS DE L’ACTUAL SITUACIÓ ECONÒMICA.

felipuig
Foto: CiU Tordera

Aquest dissabte va ser de visita a Tordera el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig. Va passar el matí jugant a la petanca amb els aficionats torderencs i, el migdia, es va trobar amb un bon nombre d’empresaris locals per comentar la situació econòmica actual. Tampoc van faltar a les converses els reptes de país.

En declaracions a Ràdio Tordera, Felip Puig explicava quines eren les principals impressions i preocupacions que havia copsat del sector empresarial del municipi.

felip puig 1

Felip Puig recorda que el 98% de les empreses de Catalunya són PIMES (petites i mitjanes empreses). Moltes han estat castigades i han patit directament els efectes de la crisi econòmica, però també les grans empreses. Això ha obligat a moltes a reinventar-se per subsistir.

felip puig 2

Felip Puig es va mostrar convençut que aquest 2014 la situació ocupacional repuntarà. Es crearan llocs de treball i, per tant, començarà a disminuir l’atur.

felip puig 3

La trobada informal del conseller amb els empresaris va tenir lloc a la sala polivalent del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES