IniciNoticiesEntitatsL’ANC A TORDERA FA UN BON BALANÇ DE LA RECOLLIDA MASSIVA AL...

L’ANC A TORDERA FA UN BON BALANÇ DE LA RECOLLIDA MASSIVA AL MUNICIPI DE LA CAMPANYA “SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA”.

vot independenciaTordera també ha participat, aquest cap de setmana, de la recollida massiva de la campanya “Signa un vot per la independència”. L’ANC al municipi ja impulsava la campanya des del passat estiu, quan es va posar en marxa només en algunes zones de Catalunya, però divendres es va donar el tret de sortida a la fase de recollida general (a tot el país) i s’han unit a la mobilització nacional d’aquest passat dissabte i diumenge. Si habitualment tenen una única parada en el mercat dels diumenges, al llarg dels dos dies d’aquest cap de setmana n’han distribuït en diversos punts del municipi. El membre de l’ANC a Tordera, Víctor Llenas, fa un bon balanç d’aquest cap de setmana intensiu de recollida de vots a Tordera i recorda que la campanya “signa un vot” continua.

victor llenas 1

Victor Llenas assegura que hi havia molta gent que encara no coneixia aquesta campanya. Això és degut a que, com que es va posar en marxa a l’estiu, i només en unes zones concretes, no se n’havia fet prou difusió. A més, la celebració de la Via Catalana de l’11 de setembre centrava llavors tota l’atenció.

victor llenas 2

El proper acte de l’ANC de Tordera és aquest divendres, 17 de gener, a les 9 del vespre. Dins el cicle de xerrades que va iniciar l’any passat, l’Assemblea dedicarà aquesta propera xerrada a “Els esports i la independència”. El ponent serà en Sergi Blazquez Quevedo, Vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i membre de la sectorial d’esportistes de l’ANC. L’acte també comptarà amb la presència del capità de la Unió Esportiva Santboiana, Marc Puigvert.