IniciNoticiesComerçELS COMERCIANTS DE TORDERA FAN UNA VALORACIÓ POSITIVA DE LES ACTIVITATS I...

ELS COMERCIANTS DE TORDERA FAN UNA VALORACIÓ POSITIVA DE LES ACTIVITATS I PROMOCIONS QUE HAN ORGANITZAT PER LA CAMPANYA DE NADAL. EN TOTAL HAN REPARTIT GAIREBÉ UN CENTENAR DE PREMIS ENTRE ELS SEUS CLIENTS.

F100En un context de crisi general com l’actual, els comerciants del nucli antic s’uneixen per fer-hi front i promocionar i dinamitzar el comerç i els productes locals. En aquest sentit, l’Associació de Comerciants de Tordera Centre va celebrar, aquest passat divendres, el sorteig de la Campanya de Nadal 2013. En total es van rifar uns 80 premis, entre vals de compra, paneres i lots. A més, durant la primera quinzena de desembre es van repartir talonaris amb descomptes pels diferents establiments adherits. El president dels Comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell, fa una valoració molt positiva de la campanya d’enguany.

131231_002

També dins de la Campanya de Nadal, Tordera Centre va organitzar, el dissabte 21 de desembre, un parc de jocs inflables i tallers a diferents places del nucli antic. Josep Borrell destaca l’èxit de l’activitat.

borrell balanç nadal 2

Demà es posarà punt i final a la Campanya de Nadal amb l’entrega de premis del Concurs Infantil de dibuix que organitza la mateixa associació.

ÚLTIMES NOTÍCIES