IniciNoticiesComerçELS COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE PROMOUEN LA CAMPANYA DE NADAL AMB EL...

ELS COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE PROMOUEN LA CAMPANYA DE NADAL AMB EL SORTEIG DE VALS-REGAL. AQUEST DISSABTE PREPARAN UN PARC DE JOCS INFLABLES I TALLERS.

F100L’Associació de Comerciants de Tordera Centre ja té en marxa la campanya de Nadal, per aquest motiu, organitza diferents iniciatives de promoció i dinamització del comerç i dels productes locals.

D’una banda, el president de l’associació de comerciants Josep Borrel explica que els establiments adherits repartiran entre els clients diferents butlletes per entrar al sorteig de diferents vals-regal que tindrà lloc el 27 de desembre.

campanya comerciants 1

Aquest dissabte, 21 de desembre, l’associació organitza un parc de jocs inflables i tallers que tindran lloc a la plaça de l’Església, a la plaça Rabert i a la plaça de les Cols durant tot el dia. Els comerciants repartiran els tiquets d’entrada als inflables per cada compra que es faci als establiments col·laboradors. Josep Borrell, confia que la campanya de Nadal sigui positiva.

campanya comerciants 2

Per altra banda, també està en marxa el Concurs infantil de dibuix. Tots els nens i nenes que vulguin participar ja poden recollir la làmina corresponent a les botigues associades a Tordera Centre així com la carta que podran escriure per als Reis Mags.

ÚLTIMES NOTÍCIES