IniciNoticiesSocietatAQUEST DIUMENGE EL TEIXIT ASSOCIATIU DE TORDERA COL·LABORA AMB LA MARATÓ DE...

AQUEST DIUMENGE EL TEIXIT ASSOCIATIU DE TORDERA COL·LABORA AMB LA MARATÓ DE TV3.

cartell_LM2013Les entitats de Tordera, un any més, donen suport a la Marató de TV3 organitzant el Mercat Solidari. Aquest mercat coincideix amb el mercat dominical i en ell les diferents associacions de Tordera recullen fons per a la Marató. Enguany divuit entitats participen de la jornada, una dotzena de les quals participaran directament al mercat solidari i d’altres organitzaran activitats paral·leles durant el cap de setmana. Durant tot el matí de diumenge les parades incloses al mercat solidari també organitzaran activitats de reclam, com ara sortejos -Associació La Nostra Dansa i Comissió de Festes-, una plantada de telescopis a la parada del Cercle Astronòmic, un taller de maquillatge a la parada de Pere Cot i també es comptarà amb l’assistència dels gegants de Tordera a la parada de la Colla de Geganters. Les activitats del mercat solidari es completaran amb cantades arreu del mercat a càrrec dels alumnes de l’Escola Serra de Miralles. Escoltem la regidora de participació ciutadana, Eliana Romera.

eliana marato

El CEM Tordera, per la seva banda, organitzarà dissabte 14 al matí un Zumbató benèfic a la plaça de l’Església amb el suport de l’Associació de Comerciants. A la tarda, el Club Esportiu Tordera organitzarà activitats de caràcter esportiu i lúdic per tota la família a la plaça de l’Església. La secció de patinatge del C.P. Tordera, per la seva part, també organitzarà un festival diumenge a la tarda, i l’entrada es donarà a la causa. L’Associació de Gent Gran l’Esplai té previst donar la recaptació del ball de tarda de diumenge i la Biblioteca de Tordera ven des de fa dies llibres usats a benefici de la Marató.  L’Associació de Veïns de Fibracolor, el Club de Bàsquet i el Club Futbol Tordera també posaran guardioles per fer donacions voluntàries per la Marató.

L’Ajuntament de Tordera, finalment,  s’afegeix a la Marató amb una aportació pròpia al conjunt de donatius recaptats per les entitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES