IniciNoticiesEntitatsTORDERA PREPARA DISSABTE UNA FESTA SOTA EL LEMA “PER NADAL CAP NEN...

TORDERA PREPARA DISSABTE UNA FESTA SOTA EL LEMA “PER NADAL CAP NEN SENSE JOGUINA” A LA PISTA DE L’AMISTAT.

capnenDiverses entitats i col·lectius de Tordera organitzen aquest dissabte la segona festa de recollida de joguines amb la Creu Roja. Sota el lema “Per Nadal cap nen sense joguina” l’objectiu és arribar a les 1000 joguines per els nens de Tordera. La mecànica serà la mateixa, que en anys anterior, el preu de la entrada és una joguina nova, no bèl·lica i sense embolicar.

Les activitats es duran a terme a la pista de l’Amistat i començaran a les 4 amb discomovil infantil, a les 5 contacontes amb titelles i música a càrrec de la “Mandragora”. Seguidament tindrà lloc un espectacle de ball infantil de salsa, una exhibició de Karate i un espectacle de hip hop infantil. A les 6 començarà el concurs de pastissos, amb xocolatada i coca gratuïta per als assistents. La festa finalitzarà a les 7 amb una ballada de country. Durant tota la jornada l’esplai “El Garbell, l’associació El Rusc i L’agrupament escolta Sant Ponç oferiran activitats infantils per a totes les edats. Destaca la col·laboració de l’associació de voluntariat de Tordera i l’entitat Country Line Dance sense fronteres i Cor Country. L’activitat forma part de la campanya de Creu Roja per evitar que cap nen es quedi sense joguines aquest Nadal. El president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, desitja que la campanya sigui un èxit.

joguines 1

La directora de Creu Roja Joventut, Iolanda Gargallo, demana ajuda per arribar a tots els infants.

joguines 2

Amb cada joguina que es porti, dissabte 14 de desembre a la pista de l’ amistat es regalarà un número per el sorteig de diverses paneres, regals i vals dels establiments col·laboradors. Les joguines també es poden portar, durant aquestes festes, al local de Creu Roja Tordera al carrer Canigó, 26.