IniciNoticiesSocietatTORDERA APORTA UNS 5000 QUILOS D’ALIMENTS A LES 3.075 TONES QUE S’HAN...

TORDERA APORTA UNS 5000 QUILOS D’ALIMENTS A LES 3.075 TONES QUE S’HAN RECOLLIT AMB EL GRAN RECAPTE DEL BANC DELS ALIMENTS. ELS SUPERMERCATS DIA I BON PREU S’HAN ENCARREGAT DE RECOLLIR LES APORTACIONS AL NOSTRE MUNICIPI.

gran recapteNova demostració de solidaritat a Tordera. El nostre municipi ha participat per segona vegada en el Gran Recapte del Banc dels Aliments i ha aportat uns 5000 quilos d’aliments a les 3.075 tones que s’han recollit en el conjunt de tot Catalunya, durant aquest passat divendres i dissabte. Les 10 banyeres de 500 quilos que hi havia repartides entre el supermercat Dia i el Bon Preu del costat de la benzinera, els dos establiments que hi han col·laborat, s’han omplert fins a dalt. Escoltem la valoració de la presidenta del Voluntariat, Núria Clota.

balanç gran recapte 1

Els integrants de la llar El Rusc van ser els encarregats de col·laborar en la recollida d’aliments als supermercats de Tordera. Núria Clota explica que tots han gaudit molt participant-hi directament.

balanç gran recapte 2

Al conjunt del Maresme, la Coordinadora del Banc dels Aliments a la comarca, Isabel Bosch, assegura que el Gran Recapte ha anat molt bé i que s’han omplert totes les banyeres que s’havien repartit.

balanç gran recapte 3

Isabel Bosch diu que ja esperaven una bona participació, ja que la gent està molt sensibilitzada amb les famílies que passen dificultats.

balanç gran recapte 4

Més de 20.000 voluntaris han participat en aquesta edició del Gran Recapte que organitza la Fundació Banc dels Aliments. A partir d’avui, els aliments ja es comencen a repartir entre les entitats receptores, que seran les encarregades de distribuir-los entre els col·lectius més desafavorits.

Malgrat l’èxit de la convocatòria i tot l’esforç, el nombre de beneficiaris és tan gran que els aliments recollits només serviran per ajudar les persones necessitades durant dos mesos, ja que hi ha un milió i mig de catalans que viuen en situació de pobresa.