IniciNoticiesEntitatsMÉS D’UNA TRENTENA D’ENTITATS LOCALS PARTICIPEN DE LA JORNADA D’ASSOCIACIONISME LOCAL, QUE...

MÉS D’UNA TRENTENA D’ENTITATS LOCALS PARTICIPEN DE LA JORNADA D’ASSOCIACIONISME LOCAL, QUE ENGUANY S’HA CENTRAT EN EL TEMA D’INTERNET I LES XARXES SOCIALS.

webajuntamentMés d’una trentena d’entitats de Tordera van participar, aquest passat dissabte, de la Jornada d’Associacionisme Local. Enguany, la sessió va tractar el tema de les noves aplicacions digitals per a les entitats i l’ús de les xarxes socials com a eina de difusió i promoció de les activitats que s’organitzen.

La primera part de la jornada va servir per donar a conèixer la nova imatge del web municipal tordera.cat. S’ha reorganitzat, de manera que la informació aparegui de forma més temàtica i s’hi pugui arribar per vies diferents. S’ha obert un nou espai, el “Coneix Tordera”, també s’ha integrat l’Instagram i, com a novetat, s’ha introduït el directori empresarial. Això és important perquè a l’hora de buscar per Internet, com que els webs municipals acostumen a ser molt visitats, les empreses surten més referenciades al cercador Google. A més, per a les associacions s’han introduït noves eines. Ho explica Esther Soler, gestora de l’empresa Ample 24 SCCL.

esther soler

En definitiva, amb aquesta nova imatge del web municipal es pretén que la informació sigui més fàcil de trobar i, a la vegada, dinamitzar el teixit associatiu que, segons Soler, és l’ànima dels pobles: com més entitats té un municipi, millor funciona.

Si la primera part de la jornada va ser més explicativa, la segona anava orientada a les entitats més directament. Jordi Verdura, Consultor Social Media i Màrqueting Digital, va orientar i explicar als assistents quins canals de participació ciutadana tenen a l’abast. Escoltem-lo en declaracions a Ràdio Tordera.

131130_002

La regidora de participació ciutadana, Eliana Romera, destaca la importància d’una bona comunicació per a les entitats. A Tordera ja en són més d’un centenar.

balanç associacionisme eliana 1

Eliana Romera remarca que les entitats torderenques són un exemple per a molts municipis, per la seva manera de ser i de fer.

balanç associacionisme eliana 2

Recordem que la jornada d’associacionisme es planteja com un espai de trobada per als gestors d’entitats locals, un entorn on s’ofereixin recursos formatius i de reflexió sobre temes d’interès per a les associacions i a través del qual es coneguin noves eines que puguin facilitar i millorar la seva gestió diària.

ÚLTIMES NOTÍCIES