IniciNoticiesComerçINDITEX PODRIA OCUPAR ELS TERRENYS DE LA MULLERA UN COP SIGUI EFECTIVA...

INDITEX PODRIA OCUPAR ELS TERRENYS DE LA MULLERA UN COP SIGUI EFECTIVA LA MODIFICACIÓ PER A ESPAI COMERCIAL. ALTRES MARQUES TAMBÉ S’HAN INTERESSAT PER INSTAL·LAR-SE EN AQUESTA ZONA.

01033L’Ajuntament de Tordera ha fet una proposta de modificació dels terrenys del costat de La Mullera, ja que el municipi s’ha quedat sense espai comercial. La zona que hi havia disponible per a espai comercial és la que avui ocupen les oficines d’Inditex i Can Bartolí. I aquest últim queda sense opcions perquè, fa uns anys, la Generalitat va aprovar una llei que diu que els espais comercials han d’estar dins d’una trama urbana, a prop dels nuclis. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica les raons que porten el consistori a plantejar aquest canvi d’ús del sòl. Entre aquestes destaca la demanda de grans marques comercials per instal·lar-se a Tordera.

alcalde zona comercial 1

Una altra possibilitat és que, un cop l’espai de La Mullera sigui oficialment comercial, Inditex se’n faci càrrec i hi instal·li un “outlet” de les seves marques. Escoltem Joan Carles Garcia.

alcalde zona comercial 2

Joan Carles Garcia assegura que l’any vinent es faran moviments importants al voltant d’aquests terrenys.

alcalde zona comercial 3

L’alcalde de Tordera va fer aquestes declaracions a l’últim programa d’aquesta casa del “Línia directa amb l’Alcalde”, arran de la pregunta d’un oient que s’interessava per aquesta qüestió.

ÚLTIMES NOTÍCIES