IniciNoticiesCulturaLA MOSTRA LITERARIA DEL MARESME PREMIA EL TREBALL DE LES TORDERENQUES IRIA...

LA MOSTRA LITERARIA DEL MARESME PREMIA EL TREBALL DE LES TORDERENQUES IRIA FERNÀNDEZ I MARIA TERESA REYNER, EN UN ACTE CELEBRAT DIUMENGE A ARENYS DE MAR.

mostraliterariaLes torderenques, Iria Fernàndez i Maria Teresa Reyner van ser guardonades diumenge passat al lliurament de premis de la Mostra Literària del Maresme, que es va celebra a Arenys de Mar.

Iria Fernàndez, va aconseguir el segon premi en la modalitat de prosa en el grup B amb el text “La biblioteca Parlant”. Per la seva banda, Maria Teresa Reyner va guanyar el primer premi en la modalitat de poesia en el grup F, en la categoria de més de 26 anys amb el text “Des del Silenci”.

A la Mostra Literària del Maresme hi participen els diferents treballs que es presenten des d’arreu dels pobles de la comarca. En el cas de Tordera, l’ajuntament presenta a la mostra comarcal els treballs guanyadors al concurs literari premis Sant Jordi. El regidor de Cultura, Josep Llorens destaca la qualitat dels treballs torderencs que es presenten cada any en la mostra comarcal.

llorens mostra literaria

Els treballs premiats a la mostra literària del Maresme han quedat recollits en el llibre que, any rere any, edita el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona.