IniciNoticiesEntitatsCREIX EL NOMBRE D’ENTITATS A TORDERA. LA REGIDORA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA LES...

CREIX EL NOMBRE D’ENTITATS A TORDERA. LA REGIDORA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA LES POSA D’EXEMPLE PEL SEU TREBALL CONTINU I LA CONSCIENCIACIÓ A L’HORA DE REBRE AJUDES EN TEMPS DIFÍCILS ECONÒMICAMENT.

03207Si per una cosa ha destacat sempre Tordera és per el gran nombre d’entitats que té, ja siguin de caràcter social, cultural, esportiu, educatiu o juvenil. Totes elles ofereixen activitats periòdiques i puntuals durant tot l’any, al servei de la seva gent i de tot el municipi. La voluntat de l’Ajuntament és que segueixi creixent l’associacionisme, ja que això demostra que Tordera té una bona vitalitat. Darrerament s’han creat noves entitats, dues d’elles esportives. Ens en parla la regidora de participació ciutadana, Eliana Romera.

eliana entitats 1

L’any passat es va posar en marxa el nou reglament de subvencions per a les entitats, d’acord amb el pla de reajustament econòmic del pressupost municipal. D’aquesta manera, les entitats presenten un projecte, on especifiquen les activitats que fan al llarg de l’any i per a què volen l’ajuda (actes de festa major, activitats de formació…). Després l’Ajuntament valora les diferents propostes i distribueix els diners de què disposa. Eliana Romera destaca la implicació de les entitats locals i la seva comprensió a l’hora de demanar els diners que realment necessiten.

eliana entitats 2

Eliana Romera explica que, malgrat la crisi, les entitats no fan menys del que feien abans. Totes són conscients de la situació i, a més de l’ajuda de l’administració local, assegura que totes busquen recursos per poder tirar endavant les activitats. Romera les posa d’exemple en moltes ocasions.

eliana entitats 3

Tordera compta actualment amb unes 90 entitats, les quals treballen durant tot l’any per poder enriquir d’activitats el poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES