IniciNoticiesEntitatsEL CLUB ESPORTIU TORDERA ORGANITZA DIUMENGE LA CRONOESCALADA A L’EROLA.

EL CLUB ESPORTIU TORDERA ORGANITZA DIUMENGE LA CRONOESCALADA A L’EROLA.

clubesportiuEl Club Esportiu Tordera organitza aquest diumenge la primera Cronoescalada a l’Erola, una cursa de 10km amb recorregut cronometrat. El funcionament és el mateix que el de la majoria de proves contrarellotge. Es tracta de completar el recorregut en el mínim temps possible.

Els corredors sortiran del podi de sortida, situat davant de la pista de Sant Andreu, cada minut. Hi haurà dos controls horaris: un aproximadament a mig camí (al PI GROS – quilòmetre 5,5) i un al final, a la mateixa ermita de l’Erola. Durant el recorregut, hi haurà cartells indicant el punt quilomètric i diferents punts d’interès per enllaçar la cursa amb el poble.

A dalt, un cop finalitzada la prova, hi haurà un avituallament abans d’emprendre el camí de tornada cap a l’inici. Al finalitzar hi haurà una botifarra i beguda per tots els participants i és on es durà a terme l’entrega de premis. És  en aquest mateix espai on mitjançant pantalles de televisió podreu seguir en directe els temps dels corredors que han completat el recorregut.

A la Cronoescalada hi haurà 4 categories: sub-18 i senior tant en femení com en masculí. Les inscripcions es podran fer presencialment al Bar Boira o el mateix dia de la cursa si hi ha places. L’ordre de sortida serà l’invers a l’ordre d’inscripció. Les inscripcions es tancaran quan s’arribi als 100 participants. Segons l’organització, a data 12 de novembre, ja hi havia 40 participants inscrits.

ÚLTIMES NOTÍCIES