IniciNoticiesSocietatL'N-II ENTRE MALGRAT DE MAR I CALDES DE MALAVELLA, EL TRAM AMB...

L’N-II ENTRE MALGRAT DE MAR I CALDES DE MALAVELLA, EL TRAM AMB MÉS ACCIDENT PER QUILÒMETRE A LA DEMARCACIÓ DE GIRONA SEGONS UN ESTUDI DEL RACC.

11967267L’N-II entre Malgrat de Mar i Caldes de Malavella és el tram amb més accidents per quilòmetre a la demarcació de Girona, segons un estudi del RACC sobre el risc d’accidentalitat a les carreteres gironines els últims set anys. La via concentra tres dels cinc trams amb més densitat de sinistres greus a la demarcació en el trienni 2009-2011. Entre aquest destaca el tram Tordera-Maçanet de la Selva, que es considera el punt negre d’aquest traçat.

Tot i que en aquest període encara no si havia prohibit el pas de vehicles pesants, el tram de poc més de 22 quilometres que va de Malgrat de Mar a l’autovia de Sils és on més accidents mortals o amb ferits greus  hi ha hagut durant aquest anys. L’estudi també diu que durant aquest set anys s’ha reduït dràsticament el risc d’accident, un 42% a les comarques gironines, tot i això, continuen estant per sobre de la mitjana de Catalunya on es fan servir més les vies ràpides que no pas les convencionals. Escoltem tècnic del RACC, Lluís Puerto.

RACC

141 quilòmetres de la xarxa viària gironina encara presenten un risc d’accidentalitat alt o molt alt, segons un estudi del RACC.

ÚLTIMES NOTÍCIES