IniciNoticiesEsportsEL TORDERENC ENRIC TORNER ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL MÓN D’HOQUEI PATINS AMB...

EL TORDERENC ENRIC TORNER ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL MÓN D’HOQUEI PATINS AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA ABSOLUTA.

semisangola8La selecció espanyola d’hoquei patins s’ha proclamat aquest dissabte campiona del món per cinquè any consecutiu a Angola, país que ha acollit la competició. És el setzè títol mundial de la història de la selecció i, enguany, entre els components de l’equip hi ha el torderenc Enric Torner, que fa poc ha fitxat per l’equip italià Forte di Marmi.

Els de Carles Feriche, amb una plantilla formada per nou catalans i un asturià, van superar l’Argentina per 4 gols a 3, en un partit en què es va patir fins al final. Cos tècnic i jugadors van haver de treballar molt a la pista per poder celebrar aquesta fita històrica.

En la primera meitat, Jordi Adroher i Jordi Bargalló van situar un 2-0 en el marcador. El 3-0 de Marc Gual, amb el que es va iniciar la segona meitat, no va enfonsar els argentins que, amb ganes, velocitat i encert van aconseguir empatar 3-3 a només dos minuts i catorze segons de la fi del partit. El pas enrere que semblava que havia fet el combinat espanyol en la segona part a causa de la pressió dels argentins, es va convertir en dues passes endavant de manera immediata, i Pedro Gil només va trigar nou segons a marcar el 4-3 definitiu. Quedaven dos minuts i cinc segons i l’Argentina va tornar a buscar l’empat. El porter Sergi Fernández, que va fer grans aturades tot i els gols argentins, va tornar a brillar en aquests darrers minuts i va mantenir aquest mínim avantatge resistint a la insistència dels argentins davant la seva porteria.

Des de Ràdio Tordera, moltes felicitacions pel torderenc Enric Torner, per aquest títol mundial amb la selecció espanyola absoluta d’hoquei patins.