IniciNoticiesSocietatEL BANC DELS ALIMENTS BUSCA 15.000 VOLUNTARIS PER BATRE UN NOU RÈCORD...

EL BANC DELS ALIMENTS BUSCA 15.000 VOLUNTARIS PER BATRE UN NOU RÈCORD EN EL GRAN RECAPTE DEL 2013.

251_campanapPer cinquè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte, amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. Per al repte d’aquest any l’entitat necessita l’ajut de 15.000 voluntaris, i així superar la quantitat de 2.727.000 d’aliments recollits la passada edició. Ho explica la responsable del Gran Recapte, Laia Guinjoan.

gran recapte 1

El 29 i 30 de novembre se situaran als supermercats i mercats de tot Catalunya 1.300 punts de recollida d’aliments. El president del Banc dels Aliments, Antoni Sansalvadó, fa una crida perquè la ciutadania sigui voluntària.

gran recapte 2

L’any passat, l’associació de voluntariat de Tordera i l’entitat “El Rusc” van col·laborar en la campanya recollint aliments en el supermercat DIA. Antoni Sansalvadó parla sobre la importància que la societat civil hi col·labori.

gran recapte 3

“Volem donar una bona notícia” és l’eslògan de la campanya, que compta amb el suport de destacats periodistes que animen a la ciutadania a col·laborar-hi. Els voluntaris podran inscriure’s al web www.granrecapte.com.