IniciNoticiesCulturaPROP DE 90 PERSONES ASSISTEIXEN AL SOPAR INAUGURAL DE LA TEMPORADA DE...

PROP DE 90 PERSONES ASSISTEIXEN AL SOPAR INAUGURAL DE LA TEMPORADA DE L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ, QUE VA COMPTAR AMB UN CONVIDAT DE LUXE: L’ACTOR JOAN PERA.

L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé va donar divendres al vespre el tret de sortida a la temporada 2013/2014, amb l’assemblea general de socis i el sopar inaugural. Aquest nou curs teatral és especial perquè enguany l’associació celebrarà el seu 20è aniversari. El president de l’AE, Pau Megias, es mostra content amb la participació que van tenir les activitats de divendres al vespre i espera que aquesta sigui una bona temporada.

balanç sopar ae

El sopar de l’entitat va comptar amb un convidat de luxe, l’actor Joan Pera, que també serà present a la programació estable del Teatre Clavé. En concret, el diumenge, 29 de setembre, presentarà a Tordera l’espectacle “Don Juan Tenorio”, que protagonitza juntament amb la Lloll Bertran. En declaracions a Ràdio Tordera, Pera convida la gent a assistir-hi i promet que riuran molt.

joan pera 1

Joan Pera també va valorar l’estat de salut actual del teatre català. L’actor confessa que se l’ha de cuidar, però que malgrat les dificultats, s’està tirant endavant.

joan pera 2

Els assistents van poder gaudir, després de sopar, d’un fragment del monòleg de Pera en el personatge d’en Capri, un espectacle que l’actor va estrenar l’any passat a Barcelona. El punt i final el va posar un petit concert de música clàssica amb instruments de corda i vent.

Ara, de cara a aquest últim trimestre de l’any, l’Associació d’Espectadors (AE) organitza una sortida a l’Auditori de Girona, per assistir com a públic a l’actuació de la New Orleans Gospel Chorale.

ÚLTIMES NOTÍCIES