IniciNoticiesEsportsEMPAT DEL CFTORDERA A FARNERS I DERROTA DEL CBTORDERA EN EL RETORN...

EMPAT DEL CFTORDERA A FARNERS I DERROTA DEL CBTORDERA EN EL RETORN A TERCERA CATALANA

Foto: Dan Garcia
Foto: Dan Garcia

Un nou cap de setmana esportiu disputat i des de el departament d’esports de la ràdio com cada dilluns, una temporada més, us realitzarem la crònica dels partits que han jugat els primers equips. Comencem parlant de futbol, el primer equip que segueix a la tercera catalana de futbol grup 16, va desplaçar-se fins el municipal de Santa Coloma de Farners dissabte per la tarda. El partit de la jornada amb dos candidats a pujar de categoria, els torderencs van sumar un valuós punt (1-1). El CFTordera ocupa la tercera posició en aquesta segona jornada. Aquesta setmana torna el futbol en el municipal d’esports Tordera-Silenc diumenge a les 17:00. en bàsquet, aquest passat cap de setmana teníem el retorn del primer equip a la tercera catalana.

Derrota per 79-67 a la pista del Canet. Aquesta setmana jugaran casa, a les 19:15 al pavelló poliesportiu davant el Cabrera “B”. Tant el bàsquet femení, com el primer equip de l’OK Lliga del CPTordera, el Volei Masculí o el futbol sala encara no han començat la seva competició.

Amb futbol d’empreses derrota del torderenc per 4-2 Amic Mont-ras, derrota també del Sant Andreu per 3-1 davant el Vet Palamós. Des de els esports de la ràdio, recordem que ja hem iniciat les retransmissions i cobertures dels primers equips, tant amb els partits de fora com els de cosa, transmissions senceres per seguir des de el principi fins el final tot el que succeeixi.

ÚLTIMES NOTÍCIES