IniciNoticiesMedi ambientLA POLICIA LOCAL REP 45 REQUERIMENTS PER INCIDÈNCIES CAUSADES PER LA PLUJA.

LA POLICIA LOCAL REP 45 REQUERIMENTS PER INCIDÈNCIES CAUSADES PER LA PLUJA.

pluja cami ralLa Direcció General de Protecció Civil ha activat el pla INUNCAT en fase d’Alerta per la intensitat de les precipitacions que estan caient a Tordera i a Blanes. La policia local de Tordera ha rebut 35 requeriments entre les 15:30 h i les 16:30h per incidències causades per la pluja. Les precipitacions han deixat els carrers Eduardo Torroja, Amadeu Vives, Canigó, Puigvert i Camí Ral inundats en diversos trams. La brigada ha retirat un arbre caigut al carrer Puigvert, que ha dificultat la circulació en aquest tram. La pluja i el vent han desmuntat la rotonda provisional instal·lada en la intersecció del carrer Puigvert a l’altura de Can Bolet. La policia local també informa de tapes del clavegueram aixecades en diversos carrers.

Segons informa l’observador local, Sergi Fonseca s’ha recollit a Tordera 31 l/m2, dels quals 24 l/m2 només en 30 minuts. El vent, també ha estat noticia, arribant a un cop màxim de 58 Km/h. fruit dels corrents verticals que genera aquestes situacions amb fort aparell elèctric.

A Blanes, una incidència elèctrica derivada de les pluges ha deixat uns 777 abonats sense llum, cap a les quatre de la tarda, tot i que al cap de mitja hora la xifra s’ha rebaixat fins als 600 i s’anirà restablint progressivament el servei segons Endesa. A banda de la incidència, les precipitacions també han provocat inundacions i caiguda d’arbres.