IniciNoticiesSocietatL’ALCALDE DE TORDERA I EL GOVERN MUNICIPAL DE CIU I ELS REGIDORS...

L’ALCALDE DE TORDERA I EL GOVERN MUNICIPAL DE CIU I ELS REGIDORS D’ERC PARTICIPARAN A LA VIA CATALANA DE L’11 DE SETEMBRE. EL PSC DÓNA LLIBERTAT ELS REGIDORS PER ASSISTIR-HI I EL PP ES DESMARCA TOTALMENT DE L’ACTE.

logoviaL’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el govern municipal de CiU participaran a la Via Catalana cap a la Independència, el proper 11 de setembre. ERC també ha expressat el seu suport a l’activitat amb l’assistència dels dos regidors locals. El PSC no participarà a la via però dóna llibertat els militants i simpatitzants per assistir-hi i el PP es mostra contrari a l’acte i cap dels dos regidors locals participaran en la mobilització.

Aquesta és la posició dels diferents grups locals en representació a l’ajuntament. L’alcalde, Joan Carles Garcia qualifica d’històrica la realització de la via catalana, i més quan aquesta passarà pel nostre terme municipal. Garcia confirma l’assistència de tots els regidors del govern a l’acte.

via catalana ciu

ERC de Tordera, com a partit independentista, tampoc faltarà a la via catalana en el seu pas per Tordera. El regidor Xavier Pla destaca la importància d’aquesta mobilització per el futur estat català.

via catalana erc

El regidor del PSC de Tordera, Josep Romaguera, ha dit que el seu partit no és independentista i que, per tant, no té sentit que participi de la Via Catalana. Això no treu que, diu Romaguera, a títol individual i personal els militants i simpatitzants puguin fer-ho.

via catalana psc

El grup del partit popular és l’únic que s’ha desmarcat totalment de la via catalana. El regidor, Xavier Martin reitera que el seu grup no comparteix la iniciativa, però que la respecta.

via catalana pp

La via catalana passarà per Tordera en els 6 km de N-II, des de Mas Reixach fins a Terra Brava. En total són 12 trams de 500 metres cada un, des del 528 fins al 539. El tram torderenc fa setmanes que està ple, amb la participació de més de 6.000 persones.