IniciNoticiesEntitatsEL CLUB BÀSQUET TORDERA PREPARA DUES ACTIVITATS POPULARS PER AQUEST SETEMBRE.

EL CLUB BÀSQUET TORDERA PREPARA DUES ACTIVITATS POPULARS PER AQUEST SETEMBRE.

03450El Club Bàsquet Tordera organitza aquest  cap de setmana vinent el 5è Torneig Estatal Cadet Masculí de Bàsquet.
A la competició hi participaran 8 equips de reconegut prestigi que ompliran el pavelló d’aficionats a aquest esport. En concret participaran el sant Josep de Badalona, el CEB Girona, Joventut Badalona, Unió Manresana, F.C Barcelona, U.E Mataró, Força Lleida i CB Tordera. El president del club, Lluís Mota  explica que la situació econòmica ha dificultat l’organització del torneig.

torneig basquet 1

El torneig començarà divendres a la tarda i s’allargarà fins diumenge a la tarda, quan tindrà lloc el partit final, el lliurament de premis i també un concurs de triples.

torneig basquet 2

Per altra banda, l’entitat també treballa en l’organització de la 7a Diada del bàsquet a Tordera, per al cap de setmana del 14 i 15 de setembre. En aquesta ocasió, el pavelló poliesportiu municipal acollirà la participació de 32 equips masculins i 32 femenins, que s’enfrontaran en 48 partits i a les 4 pistes simultàniament.

Des de les nou del matí i fins les vuit del vespre de dissabte 14 es podran veure els partits dels equips femenins -categories des de pre-mini fins a Sènior-, mentre que diumenge es disputaran els partits dels 32 equips masculins -des de pre-mini fins a Sots21-.

ÚLTIMES NOTÍCIES