IniciNoticiesMedi ambientL’AJUNTAMENT DE TORDERA ACTUALITZA EL CONVENI AMB EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA ACTUALITZA EL CONVENI AMB EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME EN RECOLLIDA I ATENCIÓ D’ANIMALS ABANDONATS. L’ANY 2012 EL CENTRE VA RECOLLIR 155 GOSSOS I 21 GATS DE TORDERA.

caadmaresmeL’ajuntament de Tordera han delegat novament, mitjançant un conveni, en el Consell Comarcal del Maresme, l’assumpció de competències corresponents a la gestió del servei de recollida i atenció d’animals abandonats.

El regidor de medi ambient, Carles Aulet assegura que l’acord és una actualització del conveni que fa cinc any es té amb el consell comarcal. L’any passat es van recollir de Tordera 155 gossos i 21 gats.

conveni gossos 1

Carles Aulet explicava que aquest any s’ha aconseguit baixar el nombre de gossos abandonats a Tordera.

conveni gossos 2

Els partits de l’oposició van valorar positivament el conveni i confien que continuï baixant el nombre de gossos i gats que requereixen aquest servei. Escoltem Xavi Martin del PP, Xavier Pla d’ERC i Josep Romaguera del PSC, respectivament.

conveni gossos 3

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme  gestiona la recollida de gats i gossos abandonats. Al Centre ubicat a Argentona, reben atenció i manteniment fins que tornen a ser acollits per algun particular. El servei promou un programa d’adopcions i impulsa polítiques de foment de la tinença responsable d’animals domèstics de companyia.

ÚLTIMES NOTÍCIES