IniciNoticiesSocietatL’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA ORGANITZA AUTOBUSOS DEL MARESME FINS A TERRES DE L’EBRE...

L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA ORGANITZA AUTOBUSOS DEL MARESME FINS A TERRES DE L’EBRE PER LA VIA CATALANA.

logoviaLa Coordinadora Comarcal del Maresme de l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat un servei d’autobusos cap a Terres de l’Ebre pel proper 11 de setembre amb l’objectiu de garantir l’ocupació dels trams que es troben en aquella zona i contribuir a què la Via Catalana per la Independència, acompleixi la seva finalitat. Per aquest motiu, la Coordinadora Comarcal del Maresme, amb totes les territorials que la conformen, fa una crida a la participació de tothom que vulgui ser-hi a la Cadena Humana, i ha gestionat els mitjans de desplaçament necessaris per al trasllat als trams que cal omplir a dia d’avui. Així ho explica, el coordinador de la campanya al Maresme, Xavier Ponsdomènech.

via catalana ebre 1

Ponsdomènech recorda que els trams de la via catalana, al seu pas pel Maresme, el nombre d’inscripcions sobrepassen la capacitat requerida.

via catalana ebre 2

El preu dels trajectes d’anada i tornada a les terres de l’ebre és de 12€. Les inscripcions es poden fer a  capatarragonafaltagent@gmail.com. Escoltem Xavier Ponsdomènech.

via catalana ebre 3

La campanya de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per omplir els trams més buits de la cadena humana de l’Onze de Setembre està donant resultats. En les últimes hores, l’ocupació dels trams de les comarques tarragonines és a punt d’arribar al 82%. Amb les últimes dades actualitzades, queden 118 trams de la Via Catalana per omplir, la gran majoria al sud del país. Concretament, en queden 109 a les comarques tarragonines i 9 a les gironines.