IniciNoticiesCulturaL’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I L’HEREU DE TORDERA 2013 CENTREN LES ACTIVITATS...

L’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I L’HEREU DE TORDERA 2013 CENTREN LES ACTIVITATS PER AQUEST DIUMENGE.

03443Les activitats de la festa major de Tordera continuaran aquest diumenge, 25 d’agost. A dos quarts de 10 del mati, al parc de la sardana es farà Melè amb el club petanca Tordera.

A dos quarts de 6 tindrà lloc una de les novetats de la festa major, amb la cursa de patins, patinets i cotxets al pavelló poliesportiu municipal. L’activitat està organitzada pel club esportiu Tordera, les joventuts d’esquerra republicana i l’ajuntament.

A les 6, a la pista de l’amistat, concert de festa major a càrrec de l’orquestra Cristian i Domenech. Escoltem la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

cayro cristian i domenec

A les 7, a la plaça de l’església, cloenda del curset de sardanes amb la cobla Vila de Caldes. També comptarà amb l’actuació de la colla sardanista antaviana jove. Escoltem la membre de la Nostra Dansa, Mercè Sagrera.

nostra dansa

A les 8 de la tarda, ball de tarda, a les 11 de la nit serenata a la plaça de l’ església i finalment a les 12 de la nit, ball de nit amb l’orquestra Cristian i Domenech. A la mitja part, proclamació de la pubilla i de l’ hereu de Tordera 2013.

ÚLTIMES NOTÍCIES