IniciNoticiesCulturaFOTOCLUB TORDERA ORGANITZA EL SEGON CONCURS DE FOTOGRAFIA FESTA MAJOR 2013 I...

FOTOCLUB TORDERA ORGANITZA EL SEGON CONCURS DE FOTOGRAFIA FESTA MAJOR 2013 I LA QUEDADA PEL CORREFOC.

concurs fotoclubFotoclub Tordera promou el segon concurs de fotografia festa major 2013. El concurs comptarà amb dues modalitats, la primera dedicada a la festa major, on es podran presentar fins un màxim de 5 fotografies preses en qualsevol acte relacionat amb la festa major 2013. La segona modalitat, sobre el municipi de Tordera, es podran presentar fins un màxim de 5 fotografies preses en qualsevol lloc, sempre que sigui terme municipal de Tordera.

L’entrega de les fotos es poden fer al correu electrònic a concursfotoclubtordera@gmail.com. El president del fotoclub Tordera, Xavier Llop explica que enguany l’ajuntament patrocina un premi, on només podran participar les fotografies de Festa Major que estiguin en vertical i la guanyadora serà la portada del llibre de la Festa Major 2014.

concurs fotoclub 1

D’altra banda, el dia 23 d’agost es fa la segona quedada pel correfoc. A les 8 a la plaça de l’església es farà una xerrada sobre com fotografiar el correfoc i els castells de focs de l’endemà. Ho explica el president del fotoclub, Xavier Llop.

concurs fotoclub 2

La colla de diables premiaran les millors fotografies, tal i com explica Xavier Llop.

concurs fotoclub 3

El termini d’admissió serà del 25 d’agost al 3 de setembre. El veredicte del jurat serà el 7 de setembre, al local del Foto Club Tordera, carrer Sant Antoni, número 9, segon pis, a les 11 del matí. Hi haurà premis en totes les modalitats. El lliurament de premis serà el dia 28 de setembre, a les 7 al local de l’entitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES