IniciNoticiesComerçL’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS TORDERA CENTRE SORTEJA UN VIATGE A PARÍS I MÉS...

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS TORDERA CENTRE SORTEJA UN VIATGE A PARÍS I MÉS DE 2000 EUROS EN VALS DE COMPRA EN LA CAMPANYA PROMOCIONAL DE LA FESTA MAJOR.

00376L’Associació de Comerciants de Tordera Centre impulsa aquests dies la campanya promocional de la Festa Major. Enguany, sota el lema ”Compra a prop i ves-te’n lluny”, se sortejarà un viatge a París entre tots els participants, a més d’uns 2000 euros repartits en vals de compra. El sistema és el mateix que en totes les campanyes: per qualsevol compra que els clients facin a les botigues associades, podran omplir unes butlletes per participar en el sorteig del viatge i els vals. Com a novetat, però, s’ha canviat el sistema de sorteig, de manera que el jutge de pau passarà personalment per les botigues a treure les butlletes. Ho explica el president de l’Associació, Josep Borrell.

borrell campanya fm

Amb aquesta proposta, l’Associació de Comerciants de Tordera Centre segueix treballant en el pla de dinamització comercial, que té com a objectiu potenciar els establiments associats.

El sorteig del viatge a París i els vals de compra serà el dijous, 22 d’agost.

ÚLTIMES NOTÍCIES