IniciNoticiesComerçBONA REBUDA DEL “FORA ESTOC”, QUE S’HA CELEBRAT AQUEST PASSAT CAP DE...

BONA REBUDA DEL “FORA ESTOC”, QUE S’HA CELEBRAT AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA EN UNA NOVA EDICIÓ D’“EL COMERÇ SURT AL CARRER”.

2013-06-22 17.00.10El “Fora Estoc” d’aquest passat dissabte ha servit per concloure el conjunt de fires que s’han anat celebrant a Tordera al llarg de l’estiu. El comerç local va sortir de nou al carrer, en aquesta ocasió, per exposar qualsevol producte que tinguessin en estoc, ja a la recta final de les rebaixes d’estiu. Era una bona oportunitat per els compradors, de trobar roba, joguines, complements, articles de decoració i altres a bons preus. El president de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell, valora positivament la jornada d’aquest dissabte.

borrell balanc estoc 1

Recordem que les fires als carrers del nucli històric són una proposta conjunta de la regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, per tal de donar més dinamisme al centre de Tordera. Escoltem Josep Borrell.

borrell balanc estoc 2

El “Fora Estoc” ha posat punt i final en aquest cicle de fires al carrer, que va començar amb la fira Estelània i va continuar amb l’Obridor. A més, enmig també hi ha hagut altres esdeveniments, com la celebració dels 20 anys de la Colla de Diables de Tordera i la multitudinària trobada de gegants, en motiu dels 25 anys de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera. Tots aquests actes han portat un gran nombre de persones als carrers de Tordera i, en especial, del nucli històric.

ÚLTIMES NOTÍCIES