IniciNoticiesEntitatsLES PLACES PER PARTICIPAR EN EL TORNEIG “BITLLES A LA FRESCA 2013”...

LES PLACES PER PARTICIPAR EN EL TORNEIG “BITLLES A LA FRESCA 2013” JA ESTAN TOTES PLENES. A PARTIR D’ARA, ELS EQUIPS QUE S’APUNTIN PASSARAN A UNA LLISTA DE RESERVA.

Foto: Amador Garcia
Foto: Amador Garcia

Un any més, l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec posa en marxa el torneig d’estiu “Bitlles a la fresca”. El seu objectiu és que petits i grans passin una bona estona les primeres nits del mes d’agost. Les inscripcions van començar la setmana passada i en només set dies es van omplir les 30 places per participar al torneig. A partir d’ara, els equips que s’apuntin passaran a una llista de reserva. Recordem que per inscriure’s només hi ha una única via: enviant un correu electrònic a l’adreça bitllesalafresca@lapenyadelbistec.com amb el nom de l’equip, els noms i cognoms dels jugadors (mínim 5 i màxim 8) i d’un delegat d’equip, i un telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte. Els 5 euros per jugador que costa la inscripció es faran efectius el primer dia de torneig.

El funcionament del torneig serà el mateix que els últims anys, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. La novetat d’enguany, però, és que hi ha dues noves categories per els més petits. Ho explica Quim Caballé.

bitlles a la fresca 2

Per més informació podeu consultar la pàgina web del grup, www.lapenyadelbistec.com, o el perfil de Facebook “Bitlles a la fresca La Penya del Bistec”. El torneig se celebrarà del 5 al 9 d’agost, al Parc de la Sardana.

ÚLTIMES NOTÍCIES