IniciNoticiesSocietatNO HI HA CAP TALLER TORDERENC IMPLICAT EN LA TRAMA DELICTIVA QUE...

NO HI HA CAP TALLER TORDERENC IMPLICAT EN LA TRAMA DELICTIVA QUE ES DEDICAVA A FALSIFICAR DOCUMENTS DE LA ITV. UN DELS GRUPS DESARTICULAT OPERAVA DES DE TORDERA.

itvfalsosA finals de la setmana passada es va saber que els Mossos d’Esquadra havien desarticulat dos grups organitzats que es dedicaven a falsificar documents de la ITV. Un d’aquests grups operava des de Tordera i estava integrat per 6 membres, tots de nacionalitat espanyola. En el conjunt de l’operació s’han detingut quaranta-set persones i setanta-vuit han estat imputades per la seva vinculació en la falsificació d’aquests documents o la seva distribució. El grup torderenc tenia una organització piramidal, on el cap facilitava els adhesius i els tampons als integrants que tenia per sota i fixava un preu final per vendre l’adhesiu o per la gestió fraudulenta. Sílvia Català, regidora de seguretat de l’Ajuntament de Tordera, explica que les actuacions es van iniciar fa uns mesos, quan la Policia Local de Tordera va detectar un augment significatiu de vehicles que circulaven amb la documentació de la ITV falsa.

itv falsa 1

Els dos grups oferien la possibilitat de passar la ITV a aquells vehicles que per problemes mecànics o per homologació tindrien més difícil superar la inspecció. Silvia Català explica com operaven els dos grups i afirma que cap taller de Tordera està implicat en la trama delictiva.

itv falsa 2

Els investigadors han constatat que els implicats haurien distribuït més de 1.500 adhesius d’ITV falsos. Per cada gestió cobraven al voltant de 150 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES