IniciNoticiesEntitatsEL PATINATGE ARTÍSTIC TORDERA CELEBRA AMB GRAN ÈXIT EL CINQUÈ FESTIVAL DE...

EL PATINATGE ARTÍSTIC TORDERA CELEBRA AMB GRAN ÈXIT EL CINQUÈ FESTIVAL DE L’ENTITAT, QUE ENGUANY ESTAVA AMBIENTAT EN UNA FÀBRICA DE JOGUINES.

2013-07-21 22.26.57Èxit rotund del cinquè festival de patinatge artístic del Club Patinatge Artístic Tordera, que es va celebrar aquest passat diumenge al pavelló Parroquial, a la plaça de la Concòrdia. En l’espectacle hi van participar més de 100 patinadors de la mateixa entitat i d’altres clubs convidats, com el Club Patí Palafolls, el Club Patí Gramanet i el Club Patinatge Artístic d’Arenys de Munt. Actuacions per parelles, individuals, grups de shows grans i juvenils i actuacions temàtiques van omplir les dues hores que va durar el festival. Enguany, l’espectacle de patinatge artístic estava ambientat en una fàbrica de joguines. El president del Patinatge Artístic Tordera, Juan Carlos Herrero, es mostra satisfet amb el resultat del festival.

balanc festival patinatge 1

A més, durant l’espectacle es va viure un moment molt emotiu: les dues actuacions dels campions d’Espanya juvenils, que en el festival de l’any passat, van tenir un ensurt mentre executaven el seu número. Ho explica Juan Carlos Herrero.

balanc festival patinatge 2

El Patinatge Artístic Tordera compta actualment amb més d’una cinquantena de patinadors i patinadores entre promoció, iniciació i competició.

ÚLTIMES NOTÍCIES